Image Alt

O NAMA

Naša priča

POMODORO

2005. godine, kada smo otvorili prvi restoran u Hilandarskoj,
nismo promenili kvalitet hrane i usluge, već smo ga iz godine u godinu unapređivali, inovirali i dopunjavali, prateći svetske trendove, ali u slušajući vaše predloge jer od prvog dana naš jedini cilj je zadovoljan gost i ništa više.
Sve ostalo je deo istorije duge preko 15 godina.

Već godinama sigurno imate omiljeno jelo iz našeg menija, a mi smo tu da se pobrinemo da svakodnevno, uz selekciju kvalitetnih pića, vaš gastronomski užitak bude jedinstven i potpun.
Isto smo tako sigurni da pored omiljenog jela imate i omiljenog konobara jer naše su devojke i momci prvaci u ljubaznosti, spretnosti, brzoj usluzi, ali i u stvaranju dobre atmosfere. Sve su ovo razlozi zbog kojih su mnogi od vas naši stalni gosti, a nadamo se da ćete postati i Vi, ako već niste.

Džordža Vašingtona 38a

Hilandarska je mesto gde pre svega vlada posebna intimna atmosfera, mesto gde svakoga dana možete sresti prijatelja, poznanika, ali i mnoge poznate ličnosti koje su godinama naši gosti. Pomodoro je izbor mnogih svetskih, regionalnih i domaćih muzičkih zvezda, glumaca, književnika, umetnika, državnika. Nemamo dovoljno prostora da ih sve spomenemo, ali ponosni smo što smo imali priliku da ugostimo: Stefana Milenkovića, Silo Grina, Zvonimira Đukića Đuleta, Miloša Bikovića, Akija Rahimovskog, Neleta Karajlića, Anu Sofrenović, Masima Savića, Mileta Kekina, Srđana Dragojevića, Nena Belana, Ivana Ivanovića, Denisa Vilkoksa, Anu Stanić, Vladu Divljana, Teri Evans, Petra Strugara, Vasila Hadžimanova, Branislava Trifunovića, Bilju Krstić, Tamaru Dragičević, Timoti Bajforda i mnoge druge.

Da bismo ispunili sva vaša očekivanja, 2019. godine otvorili smo vrata još jednog restorana u novom poslovnom epicentru grada, na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina 115.
Pomodoro Nuovo je moderan i prostran restoran koji je od prvog dana postao mesto okupljanja poslovnih ljudi, a vrlo brzo je postao poznat i po najboljim zabavama, druženjima, ali i kao mesto za okupljanje mladih. Potrudili smo se da za vas stvorimo prijatan ambijent gde će svako pronaći savršeni kutak za svoj “pomodoro trenutak”.
Sve adute Pomodora negujemo već godinama i tako će i ostati.
Zato uvek dođite na mesto gde vas srce već godinama vodi.